Menü Bezárás

2 Kreditpontos szakmai konferencia – a regisztráció megkezdődött

Tudjuk, hogy mindenkinek az ideje drága, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy a rendezvényeink valódi értéket jelentsenek. Ezért az idén kilépünk a megszokottból és egy új megközelítéssel szervezünk konferenciát.

Meghívtuk a szakma jeles képviselőit, akik esettanulmányokat, számokat és friss tudást hoznak egy színes, a B.I.M. magyarországi helyzetét több megközelítésből (szabályozás, piaci lehetőségek, tervezés, kivitelezés, szoftverek, méréstechnika) megvilágító szakmai szemináriumot céloztunk meg, ahol előadóink gyakorlatias, és – ahol lehet – interaktív módon osztják meg ismereteiket a résztvevőkkel.

Csakhogy néhány példát említsek a leendő gyakorlati előadásokról:

  • A B.I.M. a közös mérnöki munka szolgálatában. (Magyar Mérnöki Kamara)
  • CÉH és a B.I.M., avagy a B.I.M, mint a XXI. Század CAD-je egy valós projekten (CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt)
  • LOD-ok és az épületmodellezés – (UAV-s) felmérések a Lechner Tudásközpontban (Lechner Tudásközpont)
  • 3D pontfelhő technológia minden szakágnak a B.I.M-hez
  • Mérésautomatizálás, tanuló mérőállomások
  • Bemutatkozik a BLK360 (Leica Geosystems)

A gyakorlati előadások, és hasznos tippek mellett két kreditpontot (52/2014. (IV.29.) VM rendelet 16.§ (1) c) és e) pontja alapján.) biztosítunk a résztvevőknek.

A regisztráció megkezdődött, szeretettel várunk Téged is. Csatlakozz hozzánk, találkozz szakmatársakkal, építs új kapcsolatokat, szerezz új ismereteket, élvezd az exkluzív vendéglátást.

Ezt a konferenciát kár lenne kihagyni, kattints tovább és nézd meg miért!

Untitled-2

 

error

Hasznosnak találod az oldalt? Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy. (Tendzin Gjaco)

%d blogger ezt szereti: