Menü Bezárás

Egy újabb mérföldkő a Leica Geosystems magyaroszági történetében

Megújult iroda, saját szerviz, ügyfélközpontú szolgáltatások avagy mit jelent összefoglalva a Leica Geosystems Közép-Kelet Európai Központ Budapesten? Elképzelések, tervek, már folyamatban levő változások pillants bele te is!

Sokszor hangoztattuk, hogy az ügyfeleink elégedettsége csak részben múlik a termékeken, még ha azok –hitünk szerint- a világ legjobbjai közé tartoznak is. A siker kulcsa a szervezetben, a szervezetet megjelenítő emberekben, az általuk nyújtott szolgáltatásokban is rejlik. Sokat kellett dolgoznunk az elmúlt években, hogy meg tudjuk jeleníteni azokat az előnyöket, melyet egy nagynevű globális anyavállalat közvetlen jelenléte biztosít az ügyfeleknek a korábbi mikro vállalkozás kategóriájú viszonteladói, képviseleti léttel szemben. Ezeket az erőfeszítéseket motiválták a folyamatos ügyfél visszajelzések is. Talán helyenként úgy tűnhetett, hogy ezekre a visszajelzésekre még csak nem is reagálunk, de így utólag elárulhatom, mindegyiket komolyan vettük és azonnal elkezdtünk dolgozni rajtuk a háttérben.

Mindezek eredményeként örömmel jelentem be, hogy megkezdtük Budapesten a Leica Geosystems Közép-Kelet Európai Központ felállítását. Mit jelent ez összefoglalva?

  • Kiterjesztett, megújult, magasan képzett, elkötelezett szakember gárda – hogy mindenkihez odaérhessünk és az egyre szélesedő szakmai területeket is egységesen magas színvonalon képviselhessük. Ez a fejlesztés nagyrészt befejeződött, a következő hetekben tervezzük a bemutatkozást.
  • Marketing szakember és szolgáltatás a legmodernebb digitális marketing eszközökkel felvértezve – hogy folyamatosan kapcsolatban maradhassunk, tájékoztathassunk és meghalljunk minden egyes véleményt. Ez a fejlesztés is befejeződött, ennek eredménye többek között, hogy most minket olvasol.
  • Új iroda – mert ügyfeleink megérdemlik, hogy a svájci minőségnek megfelelő környezetben fogadhassuk őket. Folyamatban van a fejlesztés, azt tervezzük, hogy egy blog sorozatban követjük majd nyomon az eseményeket.
  • Saját magyarországi szerviz – hogy többé ne legyen kérdéses a minőség, az ár és a határidő. Magyarországon már létezik egy, a gyártó által minősített szerviz. Szerviz partnerünk azonban tőlünk jogi értelemben független szereplője a piacnak. Ez a helyzet korlátozhatja, helyenként meg is akadályozhatja az intézkedési, fejlesztési lehetőségeinket, elképzelésinket, hiszen nem szólhatunk bele egy tőlünk független önálló vállalkozás döntéseibe. Ráadásul a Leica Geosystems egyedülálló fejlesztési dinamikájának köszönhetően olyan széles és bővülő termékportfólióval rendelkezünk, amit nehéz lekövetnie egy magántulajdonban lévő mikro vállalkozásnak. Mindenképpen szükség van a magyarországi Leica Geosystems szerviz szolgáltatások bővítésére és minőségének további emelésére. Azt gondoljuk, hogy ügyfeleink abból csak profitálhatnak, ha akár két szerviz is igyekszik kiszolgálni az igényeket. Dolgozunk a lehető legjobb megoldáson és jelentkezünk a fejleményekkel.

A következő hónapokban a fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk a Kedves Olvasót. Együtt fogjuk végigkísérni a fejlesztést, elmesélünk néhány sztorit, helyenként talán még közösen ötletelünk is!

Üdvözlettel,
Gombás László
Régióvezető, Kelet-Közép Európa
Leica Geosystems Hungary Kft

%d blogger ezt szereti: