Előkészületben a világ legjobb hálózati RTK szolgáltatásához való csatlakozás?

Úgy általában a műszaki világ minden területén megfigyelhető, hogy a trend a standardizálás, a globális használhatóság és lefedettség irányába mutat. Így van ez magával az Internettel, a mobiltelefon szolgáltatásokkal, de ez a helyzet a hálózati RTK szolgáltatások területén is. A jövőbemutató irány, hogy lassan vége az egyéni helyi szolgáltatók idejének és szerepüket átveszik a nagy, globálisan is elérhető, egységes minőségű szolgáltatási szintet biztosító és kiváló ár/értékaránnyal bíró szereplők. Ennek megfelelően épült ki a világ pillanatnyilag legnagyobb és legmegbízhatóbb GNSS RTK korrekciós szolgáltatása a Hexagon SmartNet. A jelenleg több, mint 4500 db., a Földet körülölelő és folyamatosan bővülő számú referenciavevőből álló hálózat lassan lefedi a fejlett világot. Elég egy pillantást vetni Európa térképére és zöld színkóddal láthatod, hogy jelenleg hol tart a Hexagon SmartNet kiépítettsége:

(ha teljes képet szeretnél a jelenlegi globális helyzetről a fejlett világ tekintetében, itt nézhetsz körül: https://hxgnsmartnet.com/global-coverage)

Azt is látod, hogy Magyarország a kevés és sajnálatos kivétel közé tartozik. Eddig. Eljött az idő, megjelent az igény, hogy a magyar földmérők, téradatokkal, navigációval, precíziós mezőgazdasággal és vezető nélküli járművekkel foglalkozó felhasználók a világ elérhető legjobb hálózati RTK korrekciós szolgáltatását kapják akár a legjobb áron! Ezen dolgozunk és igyekszünk folyamatosan tájékoztatni Benneteket a fejleményekről. Addig is szeretnénk érdemi támogatást nyújtani például a 2020 december 1.-ig futó akciónkkal, melynek lényege, hogy az új Leica GNSS műszerekbe beruházók vonatkozó hálózati RTK költségeit vállaljuk át részben a vásárlást követő egy évben. A részleteket itt tudod megtekinteni: https://svajcipontosan.com/leica-geosystems-aktualis-akciok/gnss/

Kövess minket, hamarosan jelentkezünk az újabb részletekkel, hogy megismerhesd a Hexagon SmartNet világát!