Menü Bezárás

Építsen bármit, mérnie kell…

A Leica Geosystems főként a földmérő kollégáknak készített termékekről vált ismerté és elismerté. Kevesen tudják azonban, hogy a méréstechnika leginnovatívabb cége nem csak a földmérők részére fejleszt és gyárt kiemelkedő minőségű és tudású műszereket, hanem az építőipar szereplőinek is.

Majd harminc év nemzetközi építőipari tapasztalat, számtalan innováció és szabadalom, kiemelkedő minőség és megbízhatóság jellemzi termékeinket. Magyarországi építőipari csapatunk több mint tíz éve látja el a piacot szaktanácsokkal és idén már hat főt számlálva tudjuk támogatni ügyfeleinket.Az elkövetkezőkben blogunkon külön részt fogunk szentelni annak, hogy bemutassuk, miként tehetik egyszerűbbé és sokkal hatékonyabbá az építőipari munkafolyamatokat azok a megoldásaink, termékeink, melyeket kifejezetten építőipari felhasználásra fejlesztettünk ki.

Lépésről- lépésre beszámolunk majd új fejlesztéseinkről és az azokban rejlő további lehetőségekről, illetve életszerű példákkal kívánjuk bemutatni, hogy hol jár a technika és milyen műszaki fejlesztések vannak a háttérben. Feltárjuk az új szintezőinkben, forgólézereinkben, vezeték és közmű kutató eszközeinkben rejlő lehetőségeket.

Örömünkre szolgál, hogy megoldásaink mellett ezzel a műszaki információs bloggal is kiemelkedhetünk az építőipari méréstechnika szegmenséből. és segíthetünk neked a megfelelő megoldás megtalálásban.

Kövess minket Te is, megéri majd!

Leica Magyarország –Építőipari csapata

 

 

 

%d blogger ezt szereti: