Fotózz és nyerj!

Fotózz és nyerj!

Mutasd meg, hogy #leicávalmérnijó

Küldj egy fotót, ahol éppen egy Leica megoldással dolgozol és nyerd meg a BLK360-at egy teljes HÓNAPRA!

Játssz velünk és nyerj!

  • A játék időtartama: 2022. június 2. – 2022. augusztus 31. 23:59
  • Eredményhirdetés: 2022. szeptember 6. 

Mit kell tenned, ha Te szeretnél nyerni?

1.

Készíts egy fényképet, amin egy egy Leica Geosystems műszerrel dolgozol/mérsz.
Bármilyen Leica műszer lehet.

2

Küld be nekünk a fotót a borbala.biro@leica-geosystems.com email címre, néhány sorban leírva mit mértél, melyik Leica megoldással, illetve nevet és cégnevet.

3

Figyeld az oldalunkat, mert a fotókat megosztjuk és szavazásra bocsátjuk a Facebook és Instagram-oldalán. A #leicávalmérnijó mappában találod majd meg őket.

4

Hívd meg minél több ismerősödet, hogy minél többen lájkolják a képed 🙂

5

Ha a Te képedre érkezett a legtöbb lájk a végén, akkor, bonts pezsgőt, mert megnyerted a Leica BLK360 térszkennert egy teljes hónapra.

6

Vedd át a szkennert és dolgozz vele egy teljes hónapon keresztül.

Személyes adatok kezelése: A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelj, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.