Gépvezérlés

Leica iCON Építőipari gépvezérlés…

… mit is jelent ez?

Olyan műszaki eszközöket és szolgáltatást biztosítunk az építőipari földmunkákat végző partnereink részére, amivel fele annyi idő alatt, sokkal kevesebb üzemanyag felhasználása mellett, akár kétszer nagyobb felület fölmunkáját tudják elkészíteni, mint azt korábban tették. Mindezt pár centiméteres pontossággal, kevesebb személlyel és környezettudatosan.

Tudjuk, hogy elsőre hihetetlenül hahgzik, de igaz! Ezen Blogon keresztül példák és tanulmányok segítségével bizonyítékokat is szolgáltatunk majd erre. Megmutatjuk azt is milyen megoldásokat tudunk nyújtani különböző géptípusokra és milyen előnyöket biztosíthatnak azok a felhasználóknak, immáron Magyarországon is.

Hosszú és kemény fejlesztési munka áll mögöttünk, hogy prémium Építőipar Gépvezérlés Szolgáltatást biztosíthassunk hazánkban is. Igen szolgáltatást, hiszen nem csak a vezérléshez szükséges eszközöket, műszereket biztosítjuk kedves Ügyfeleink részére hanem, teljes körű gyári Leica támogatást, helyszíni telepítésekkel, oktatásokkal, terméktámogatással, 3D modellkészítéssel, távszolgáltatással. Mindent, ami ahhoz szükséges, hogy ez a technológia mindenki számára elérhető legyen, és bárki élvezni tudja Leica Építőipari Gépvezérlés nyújtotta nagyszerű előnyöket.

Hasznos lehet ez a Blog bárki számára, aki érdeklődik a műszaki fejlesztések iránt, azoknak, akik építőiparban dolgoznak viszont szinte kötelező.

Hamarosan kezdünk! Addig is nézd meg a gépvezérlést bemutató rövid videónkat!