GS18 I

A termelékenység csúcsa

A világ első vizuális pozicionálási képességekkel rendelkező GNSS smart antennája.
GS18 I újradefiniálja termelékenység fogalmát.

imagine sensor
Intelligens Képalkotó Rendszer
advanced wide
Fejlett, széles spektrumú adatfeldolgozás
artificial
Mesterséges Intelligencia
inertial
IMU

Környezeti behatások

IP68

ellenállás

smartcheck

99,99%

megbízhatóság

csatornák száma

555

csatorna

Tudd meg mit rejt vizuális pozicionálás.

Nézd meg, ahogy kollégánk bemutatja valós példákon keresztül a vizuális pozicionálás erejét.

vizuális helyzetmeghatározás

A GNSS, az IMU és egy kamera műszaki sajátosságainak az ötvözetéből jön létre egy olyan vizuális helymeghatározó technológia, aminek eredménye az a GNSS RTK rover, amely a hagyományos alacsony termelékenységű pontról-pontra mérést átvezeti a nagy hatékonyságú valóság megragadás (reality capture) világába. A GS18 I rendelkezik a Leica GS18 T valamennyi funkciójával: nagy megbízhatóságú RTK megoldással, kalibráció és mágneses zavar mentes dőléskompenzátorral. 

A vizuális pozicionálás további előnyei:


A GS18 I 2 Hz-es frekvencián készít képeket, miközben a kezelő sétál. Ezeket a képeket valós időben dolgozzák fel, és közvetlenül a rögzítés leállítása után pontok mérésére használhatók. A pontok ezután egy kattintással mérhetők. Ez olyan könnyű. És abban az esetben, ha visszatér az irodába, és rájön, hogy további mérésekre van szüksége, csak a képeit kell használnia, nem kell visszatérnie a terepre.

Legyőzi a hagyományos GNSS-szel való mérés

Nagy mennyiségű pont hatékony mérésére tervezve. A GS18 lehetővé teszi képek rögzítését és több száz pont mérését anélkül, hogy a pontokat fizikailag meg kellene közelíteni. A terepen töltött idő lecsökkentése a cél, vagyis minél kevesebbszer visszatérni - ha rögzítette a helyszínt, bármikor megmérheti az összes részletet.

3D vizualizáció

A 3D-s pontfelhők hatékony eszközt jelenthetnek a csapattagok hatékonyabb együttműködésében. Az új GS18 I-vel ezt könnyedén megteheti.

Felmérési pontosság

A GS18 I szenzorfúziójának használatával képes a felmérési pontosságára a képekből történő mérés során.

icon_assist
Leica Active Assistant

Solve your problems in the field with the help of our support team that can remotely access your device and assist with any needs in the field.

exchange
Leica Exchange

Solve your problems in the field with the help of our support team that can remotely access your device and assist with any needs in the field.

Ⓒ 2023 – Leica Geosystems Hungary Kft. – Minden jog fenntartva.

Adatkezelési tájékoztató/ÁSZF