Menü Bezárás

Gyere velünk Las Vegasba!

190x190_hxgnlive2017_location

Ha nem csak nézője hanem aktív résztvevője szeretnél lenni az eseményeknek, akkor gyere velünk Las Vegasba a HxGN Live 2017 konferenciára. Fedezd fel a teljes Hexagon Portfólió által képviselt több, mint 100 bemutatott technológiát. Tudd meg, hogy ezek a technológiák hogyan egészítik ki a munkádat, és hogyan teszik lehetővé, hogy félreállítsd a versenytársaid.

Válassz a számos mélyreható és interaktív kisebb szekció közül, amelyeket megbecsült iparágbeli szakértők, kollegák és tájékozott Hexagon szóvivők tartanak majd. És nem utolsó sorban ismerd meg Las Vegas-t a fények városát:) Az  alábbi linken regisztrálhatsz a HxGN Live 2017 konferenciára – regisztráció! – hozd magaddal az üzleti kihívásokat és vidd haza a megoldásokat!
Ragadd meg a lehetőséget építs kapcsolatokat, ismerd meg a legújabb innovációkat és látogasd meg a világ egyik legizgalmasabb városát.Szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz? Nézd meg  a 2016-os  videó összefoglalónkat!

error

Hasznosnak találod az oldalt? Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy. (Tendzin Gjaco)

%d blogger ezt szereti: