Napjainkban a geodéziával foglalkozó szakembereknek, közművállalatoknak és kivitelezőknek minden eddiginél pontosabb, megbízhatóbb és naprakészebb információkra van szükségük – amelyek azonnal elérhetők és felhasználhatók. A legújabb technológia használatával a föld alatti objektumok érzékelése egyszerű és hatékony feladat, ami fokozza a biztonságot és a föld alatti közművek védelmét. 

Közműkutató megoldásaink nagymértékben leegyszerűsítik a folyamatokat a tereptől az irodáig és vissza, az integrált megoldások a teljes közműkeresési, kikerülési és térképezési munkafolyamatokat lefedik.

Hexagon_Core_Crane_Black_Icon

A földmunkák során a terepi dolgozók elkerülhetetlenül a föld alatti közművek közvetlen közelébe kerülnek. Minden esetben érdemes figyelni az összes föld alatti közművek pontos helyére a földmunkák előtt és alatt.
A SMART közműkereső megoldás – amelybe beletartozik a DD230/220 sorozatú kábelkereső, a DX Shield szoftver és jeladók – az érzékelési megoldások egyetlen teljes körű portfóliója, amellyel a felhasználók érzékelhetik a föld alatti közműveket, áthelyezhetik az adatokat egy több felhasználóhoz és több területhez tartozó tárolt szolgáltatásba, és távolról hozzáférhetnek az adatokhoz, így kezelhetik a terepen végzendő tevékenységeket.

Hexagon_Core_Crane_Black_Icon

A közműfelmérés a közművek pontos érzékelését és térképezését jelenti. Az ingatlantulajdonosok szeretnék pontosan tudni, hogy hol húzódnak az infrastrukturális elemeik. A későbbi tervezéshez és közműkarbantartáshoz szükségük van a közművek digitális térképi megjelenítésére.
A legkorszerűbb precíziós közműkövető műszerünkkel, a Leica ULTRA-val időt takaríthat meg, és magabiztosabb eredményeket érhet el.

Hexagon_Core_Crane_Black_Icon

A közműtérkép megmutatja és azonosítja a föld alatti csövek és kábelek helyzetét. Ha a térképezési eljárást terepfelméréssel kombinálja, az eredményekből egy átfogó, részletes közműtérkép rajzolódik ki.
A Leica DS2000 közműérzékelő radar minden potenciális veszélyforrást megtalál – még a nem vezető csöveket és optikai kábeleket is. Tökéletes rendszer azon felhasználóknak, akiknek már van tapasztalata a földradar (GPR) használatában.Hexagon_Core_Crane_Black_Icon

Az építőipari és felméréssel foglalkozó cégek számára kifejlesztett, közműjavítási és -karbantartási munkákhoz használható Leica DSX közműérzékelési megoldás segítségével a közművek egyszerűen behatárolhatók, megjeleníthetők és térképen ábrázolhatók. Minden más földradaros (GPR) rendszerrel ellentétben a Leica DSX csúcstechnológiájú szoftvert tartalmaz, mely maximalizálja a termelékenységet, automatizálja az adatelemzést, és már a terepen 3D közműtérképet tud létrehozni.

Próbáld ki hogy működnek rendszereink a gyakorlatban

ingyenes demó

Osszd meg te is:

Tetszett a bejegyzés?

Tetszik Betöltés...
%d blogger ezt szereti: