Leica DSX

Közművek feltárása könnyen és jól láthatóan

A HXGNLive legizgalmasabb technológiai vívmánya egy új georadar megoldás, amely drasztikusan csökkenti a terepi mintavételezés idejét, lehetővé téve a mérnökök és más szakemberek számára, hogy az eszköz segítségével dolgozzanak, azok számára is elérhető technika, akik eddig haboztak belevágni a georadaros mérésekbe, ezek bonyolultságára hivatkozva.
A legtöbb esetben eddig azért nem vágtak bele a szakemberek, mert a hiperbólák elemzését – a föld alatti objektumokat szemléltető jelek – bonyolultnak hitték, és így teljesen elhatárolódtak az eszköz használatától. Ennek következtében csak a magasan kvalifikált és képzett szakemberek használták csupán a georadar technikát.

Leica DSX APL 1073
Low_Resolution-Leica DSX APL 0790

Hogyan működik?

Leica DSX APL 0509

A DSX georadarral a munkafolyamat nagyon egyszerű: kijelöljük a munkaterületet, a georadart végig toljuk, majd a SW-nek / algoritmusnak köszönhetően, azonnal láthatjuk az eltemetett közműveket (anyag minőségtől függetlenül). Ezeket az eredményeket rögtön exportálhatjuk több fajta CAD formátumba. A tomográf mód segítségével a kezelő is kjelölheti az általa azonosított közműveket, nincs szükség a hiperbólák elemzésére. Ennyire egyszerű.

Egyszerű használhatóság

I am text block. Click edit button to change this text.

Könnyű értelmezhetőség

I am text block. Click edit button to change this text.

Nem igényel előzetes képzettséget

I am text block. Click edit button to change this text.

Osszd meg te is:

Tetszett a bejegyzés?

Tetszik Betöltés...
%d blogger ezt szereti: