Digitális közmű-térképezés a felszín megbontása nélküli felmérési megoldásokkal.
Fedezd fel a Leica Geosystems közműkeresési megoldásait!

Terméktámogatás

Amennyiben terepen vagy az irodában bármilyen kérdése van a megoldásainkkal kapcsolatban "Támogató" kollégáinak rendelkezésükre állnak.

Biztonság

Megoldásaink segítségével elkerülheti a nem kívánatos kábel / vezeték szakításokat, így növelheti a munkaterületen a biztosnágos munkavégzést.

Hatékonyság

Gyors, egyszerű és könnyű munkavégzés a megoldásainkkal, így a terepi munkafolyamatok még hatékonyabbak lehetnek.

KÁBELKIKERÜLÉS - Leica DD Smart

Ha a cél egy elektromos földkábel megtalálása vagy egy másik specifikus földkábel, akkor a legjobb választás az elektromágneses elven működő vezetékkereső. A legtöbb esetben ezek a földkábelek okozzák a legnagyobb gondot a földkiemeléseknél. Az elektromos kábelek megsértése nem csak költséges, de legfőképp rendkívül veszélyes. Az ilyen a kábelszakítások elkerüléséhez a legjobb eszközt a DD vezetékkutató család tagjai, azon belül is a DD120 vagy DD220 SMART vezetékkutatók biztosítják. Használatuk egyszerű, gyors és mindemellett pontos bemérést biztosítanak.

Közműkövetés Leica ULTRA

A közműfelmérés a közművek pontos érzékelését és térképezését jelenti. Az ingatlantulajdonosok szeretnék pontosan tudni, hogy hol húzódnak az infrastrukturális elemeik.
A későbbi tervezéshez és közmű karbantartáshoz szükségük van a közművek digitális térképi megjelenítésére. A legkorszerűbb precíziós közműkövető műszerünkkel, a Leica ULTRA-val időt takaríthat meg, és magabiztosabb eredményeket érhet el.

Közmű meghatározás Leica DS2000

A közműtérkép megmutatja és azonosítja a föld alatti csövek és kábelek helyzetét. Ha a térképezési eljárást terepfelméréssel kombinálja, az eredményekből egy átfogó, részletes közműtérkép rajzolódik ki. A Leica DS2000 közműérzékelő radar minden potenciális veszélyforrást megtalál – még a nem vezető csöveket és optikai kábeleket is. Tökéletes rendszer azon felhasználóknak, akiknek már van tapasztalata a földradar (GPR) használatában.​

Közmű feltárás Leica DSX

Az építőipari és felméréssel foglalkozó cégek számára kifejlesztett, közműjavítási és -karbantartási munkákhoz használható Leica DSX közműérzékelési megoldás segítségével a közművek egyszerűen behatárolhatók, megjeleníthetők és térképen ábrázolhatók. Minden más földradaros (GPR) rendszerrel ellentétben a Leica DSX csúcstechnológiájú szoftvert tartalmaz, mely maximalizálja a termelékenységet, automatizálja az adatelemzést, és már a terepen 3D közműtérképet tud létrehozni.

Spring Seasonal Outfits (2)

Pontos 3D-s közműtérképezés

Spring Seasonal Outfits (3)

ÁTLÁTHATÓ BETONSZERKEZETEK

Próbáld ki hogy működnek rendszereink a gyakorlatban

ingyenes demó