GS18T GNSS

Próbáld ki, vásárlás előtt!

Ha Neked sem mindegy, hogy mibe fekteted bele a nehéz munkával megkeresett pénzed,
akkor a Try & Buy GNSS akciónk Neked szól!

A Leica Geosystems Try & Buy GNSS Akciójának keretében most lehetőség nyílik a sokak által elérhetetlennek gondolt premium kategória kipróbálására, sőt, akciós áron való megvásárlására.

Használd ki a lehetőséget, próbáld ki mielőtt megvennéd, és győződj meg róla, hogy az igényeidnek megfelelő műszerbe fekteted a pénzed!

Mit takar a Try & Buy GNSS Akció?

A Leica Geosystems Try & Buy GNSS AkCiójának keretében most két lehetősége van a műszer kipróbálására. Választhatsz az egy hét ingyenes próbalehetőség, vagy az akciós bérlési opciók között.

Miért jó nekem ez az akció?

A Leica Geosystems Try & Buy GNSS AkcIójának keretében most lehetőség nyílik a sokak által elérhetetlennek gondolt premium kategória kipróbálására, sőt, akciós áron való megvásárlására.​

Béreljek, vagy inkább kérjek egy hét ingyenes teszt lehetőséget?

Az ingyenes tesztet, akkor érdemes választani, ha egy kisebb projekt keretében szeretnéd tesztelni a műszert. Amennyiben egy nagyobb projektet akarsz véghezvinni, ami több hetet vesz igénybe, akkor a bérlési opciók egyikét ajánljuk. A bérlési opcióink nagy előnye, hogy amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd megvásárolni a műszert, akkor a műszer árába beszámítjuk a bérleti díjat. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért kattints a Bérlési opciókra, vagy keresd tanácsadónkat.

Miért jó nekem a GS18T GNSS?

A GS18 T GNSS vevővel bármely pont a korábbiaknál lényegesen gyorsabban és egyszerűbben mérhető meg és tűzhető ki, anélkül, hogy a rudat függőlegesen kellene tartani.

Ügyfeleink azért szeretik mert:

  • A piacon egyedi GNSS és inerciális mérőegység (IMU) kombinációja, és az első valódi dőlés-kompenzált megoldás, amely érzéketlen a mágneses zavarokra és kalibrálást sem igényel.
  • Takaríts meg akár 20%-ot a hagyományos földmérési gyakorlathoz képest azzal, hogy nem kell időt fordítani a libella beállítására.
  • Koncentrálj a környezetedre, ne a libellára, miközben olyan pontokat mérhetsz, amelyeket korábban esélyed sem volt..
  • Kerüld el az időigényes segédmegoldásokat, a valódi dőléskompenzált megoldás használatával. Sokkal hatékonyabban és kényelmesebben fogsz kültéri méréseket végezni, mint valaha, ráadásul megnövelt sebesség, biztonság és kényelem mellett.

Próbáld ki saját projekteden!

Bérlési opciók

Egy hónap bérlés esetén

2
havi bérleti díj jóváírás​
  • Egy hónapig bérelted, és a bérlet lejáratát követően egy héten belül megrendeled az eszközt, úgy két havi bérleti díjat számítunk be a vételárba

Két hét bérlés esetén

3
havi bérleti díj jóváírás​
  • Két hétig bérelted, és a bérlet lejáratát követően egy héten belül megrendeled az eszközt, úgy három havi bérleti díjat számítunk be a vételárba.
Legkedvezőbb

Három hónap bérlés esetén

1
havi bérleti díj jóváírás​
  • Három hónapig bérelted, úgy 1 havi bérleti díjat számítunk be a legfeljebb 2020. augusztus 31.-ig leadott rendelés esetén.

1. hét ingyens próbalehetőség

Az egy hét ingyenes próbalehetőség igénybevételéhez kattints a lenti gombra és rendeld meg az egy hét próbaidőszakot.

 

fontos tudnivalók

Egy jogi személy az akció keretén belül csak egyszer élhet az alábbi bérleti periódusok valamelyikével:

Lehetséges bérleti időszakok:

>két hét

>1 hónap

>3 hónap

Az akció ideje alatt a bérleti idő beszámítása új Leica GS18 T -ra nézve is érvényes (nem csupán a bérelt műszerre).

Az akció a készlet erejéig, de legfeljebb 2020. május 31.-ig tart (eddig a dátumig lehet jelentkezni az akció keratein belüli bérlésre)

A bérleti idő beszámítási lehetősége ugyanakkor 2020. augusztus 31. (legfeljebb eddig az időpontig lehet kérni a bérleti idő beszámítását a Leica GS18 vételárba).

 

Rendelésen a Leica Geosystems Hungary Kft felé írásban (emailben) leadott rendelés értendő. 

A tájékoztatás nem teljeskörű, kérjük, további információkért forduljon              Paulusz Márk kollégánkhoz: +36 30 625 7939

Még mindig kétségeid vannak?

Csapatunk rendelkezésedre áll, írj nekünk és kérdezz bátran!