FieldGenius_Zeno_GNSS_Promo

GNSS Antenna_Leica GS07

Hogyan szerezd be a kedvenc Leica Antennád alacsonyabb áron?

Dolgozz Te is Leicával!

Leica Megoldások Pénztárcabarát Áron

Mutatunk három olyan alternatív megoldást, amellyel csökkentett áron tudsz Leica GNSS-t vásárolni, anélkül, hogy akciós ajánlatra várnál!

Captivate helyett
Zeno Tab 2 kontroller

A Leica Captivate az iparágat forradalmasító terepi szoftvere kétségtelenül viszi a pálmát ha a minőségről van szó, többféle mérőműszerrel együtt alkalmazható, és a piacon az első, valódi 3D adatkezelés és megjelenítés irányába mutató megoldás.

Viszont ha pénzügyileg elérhetőbb megoldást keresünk, akkor választhatjuk a Leica Zeno Tab 2 kontrollerét, amely masszív kivitelével, IP67 besorolással és 15 órás működési idejével megbízható megoldás és biztosítja az Android operáció rendszerek minden előnyét.

Ha készek vagyunk még nagyobb kompromisszumot kötni, akkor használhatunk bármilyen 3. fél által forgalmazott standard kontrollert is.

FieldGenius for Android szoftver Leica Captivate szoftver helyett

Kompatibilis a Leica Geosystems jelenleg forgalmazott összes földmérési GNSS eszközével. Csak a legszükségesebb alkalmazásokkal van ellátva, mint a mérés, a kitűzés, a kódolás és a COGO műveletek.

Könnyű kezelhetőséget biztosít és költséghatékony. Ha valaki csak a legalapvetőbb felmérési és térképészeti feladatokra keres eszközt, nem kell olyan szoftvert beszereznie, aminek nem tudja minden előnyét kihasználni.

Továbbra is meggyőződésünk, hogy az egy gyártótól származó kompakt, integrált megoldások szolgálják leginkább az érdekeiteket. A Leica Captivate szoftver ezen belül további hozzáadott értéket biztosít a máig egyedülálló funkcionalitásával. De, megértjük, ha valaki nem szeretne atombombával a nyúlra vadászni 😊, így jó szívvel ajánljuk a Field Genius-t is. A szoftver miatt ne kelljen lemondanod a piac legjobbjai közé tartozó GNSS megoldásairól

GeoFence változat, amit bármikor feloldhatsz

Most őszintén, hányszor történik meg veled az év során, hogy Wellingtonba hívnak kitűzni? 😊 Ha meg ilyen projektjeid vannak, egészen biztosan nem az olcsó verziókban kell gondolkodj, már csak azért sem, mert a globális versenyképességi elvárások komoly eszközparkot feltételeznek. Innentől kezdve miért ne juthatnál hozzá a világklasszis megoldásokhoz elérhető áron cserébe némi -számodra értékcsökkenést nem jelentő- kompromisszummal? Ilyen a Geofence megoldásunk.

A lényege, hogy ezzel az opcióval Magyarországon és néhány más Kelet-Európai országon (a pontos részletekért keresd szakértő kollégáinkat) kívül nem tudod használni az eszközt.

Viszont a jó hír, a korlátozások egy szoftveres kiegészítéssel bármikor feloldhatók, ezért ha esetleg úgy adódna, hogy külföldi projekt lesz kilátásban, ezen a korlátozáson bármikor tudsz változtatni.

Lássuk hogyan néz ki mindez a gyakorlatban a Leica GS07 Antennával

A fentiekből válogatva összeállítottunk egy árcsökkentett csomagot, az alábbi alternatívákkal:

Csomagár : 1.990.000 Ft + Áfa

Kattints a lenti gomba és rendeld meg a Leica GS07  csomagját csökkentett áron!

Más megoldások érdekelnek árcsökkentett konfigurációval?

Kattints a lenti visszahívást kérek gombra és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

GNSS Antenna