Tapasztalat és tudomány kéz a kézben évtizedeken át!

A világ felméréséhez nyújtott közel 200 éves úttörő megoldásaival a Leica Geosystems elnyerte a térbeli adatok gyűjtésén, elemzésén, megjelenítésén dolgozó szakemberek bizalmát. A Leica Geosystems legfontosabb ismertetőjegye a térbeli adatok pontos mérését, gyors modellezését, könnyű elemzését és megjelenítését biztosító eszközökszéles kínálata.

Termékeink és szolgáltatásaink iránti bizalom alapja a megbízhatóság, az eszközök által biztosított érték, valamint a kiemelkedő ügyféltámogatás.

A Leica Geosystems a Hexagon Csoport (Nasdaq Stockholm:HEXA B; hexagon.com) része, a világ egyik vezető innovációs vállalata az információs technológia (IT) szektorban. Küldetése a minőségi és hatékony megoldások szállítása a téradatokkal és ipari alkalmazásokkal foglalkozó vállalatok számára.

A Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) több mint 16,000 alkalmazottat foglalkoztat 46 országban, és a nettó eladásai kb. 3.0bn EUR-t tesznek ki. Tudjon meg többet rólunk a hexagon.com  weboldalon és kövessen bennünket itt: @HexagonAB.