Standard Leica szerviz

standard lEICA geosystems márkaszerviz

Üdvözölünk a hivatalos magyarországi Leica Geosystems szerviz oldalán! Szervizünk Leica márkájú mérőeszöközök javításával foglalkozik. Amennyiben működési problémát tapasztalsz, vagy van javítanivaló műszered kérj visszahívást.

szolgáltatásaink

Első körben az alábbi termékkategóriák javítását tudjuk vállalni. Figyeld az oldalunkat, jelezni fogjuk, amint újabb termékcsoportok is a portfólióba kerülnek.

TS02/06/09
/BuilderX00

TS12/TS11
/TS15/TS16

CS10/CS15/CS20

Leica GNSS

Kimagasló szakértelem

A Leica Geosystems Akkreditált Kalibrációs Laboratóriuma 1997-óta üzemel Heerbruggban. Szakembereink megbízható ismeretekkel és nagyfokú felkészültséggel rendelkeznek, hogy a az esetlegesen felmerülő javítási igényeket gyorsan és szakszerűen ki tudják szolgálni.

A magyarországi hivatalos Leica standard szervizünk, vizsgázott munkatársai, Svájcban részesültek felkészítésben és folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, így a minőségi javítás Magyarországon is garantált.

az idő pénz...

… főleg ha a munkaeszközödről van szó. Egyeztess előre időpontot telefonon, így nem kell fölöslegesen várnod ha behozod a műszered. Kollégáink már várni fognak és minden adminisztrációt helyben elintéznek. Abban az esetben ha a javítás nem oldható meg azonnal, tájékoztatást kapsz a javítás várható időtartamáról.

szervizátvételi pont

Szervizünk a budapesti Leica irodával megegyező helyen található. Pontos címünk: 1183 Budapest, Marina sétány 1 Ü-15. Navigációt használó ügyfeleinknek javasoljuk a Kelén utca 2. számot beírni. 

Szervizmérnökünk, Monoki Lajos elérhetőségei:
e-mail: szerviz.geo@leica-geosystems.com
mobile: +36 30 456 7225

%d blogger ezt szereti: