Leica iCON Roller – Csak tömören…

A földmunka és aszfaltozási projektek egyik legfontosabb fázisa a tömörítés, hiszen a picfelület itt nyeri el végső magasságát és teherbírási kapacitását. A beépítésre kerülő anyag fajtájától függően más és más technológiai paraméterek szükségesek a munka eredményes teljesítéséhez.

Az egyre növekvő minőségi követelmények elérésében és a munkagépek optimális felhasználásában játszik kulcsszerepet építőipari portfoliónk legújabb tagja: a Leica iCON Roller.

De mit is tud pontosan?

A GNSS alapú monitoring rendszer valós idejű, színkódolt térkép segítségével jeleníti meg a gépkezelő számára az áthaladások számát, miközben a munkaterület minden pontján naplózza a magassági értékeket.

A munkagép tömörítés közbeni sebessége kiemelten fontos a megfelelő minőségi paraméterek elérésében, melyet a rendszer hang és vizuális visszajelzésekkel segít a meghatározott értékeken belül tartani.

A munkavégzés paramétereiről a rendszer valós idejű jelentést készít, mely a későbbiek folyamán a megvalósulási dokumentáció és a teljesítési igazolások alapjául szolgálhat. Az iCON Telematics távoli elérés funkció segítségével az adatok kényelmesen, az irodában rendelkezésre állnak, térképen megjelenítve.

Az iCON Roller megoldás márkától függetlenül, bármilyen típusú föld- és aszfalthengeren használható.

Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk. Kövesd a Blogot és hétről-hétre tudj meg még többet gépvezérlés megoldásainkról.

Üdvözlettel,
Leica Geosystems
magyarországi csapata