[Videó] Leica Infinity – Terepen kimaradt pontok mérése az iroda melegéből!

FÖLDMÉRÉS & G.I.S

A képek a mindennapok szerves részét képezik. Képeket készítünk, hogy emlékezzünk a pillanatra, hogy visszanézhessünk a múltba felidézve a momentumot és a helyet. A képeket beépítve a munkafolyamatainkba szintén képesek lehetünk arra, hogy visszatérjünk egy már felmért helyszínre, amennyiben az szükséges.A képi elemek már hozzátartoznak a munkánkhoz, legyen szó a terepi munka kiegészítéséről, vagy egy új munkaterület bejárásáról.

Kamerával felszerelt mérőműszert használva, mint a TS16 mérőállomás, vagy az MS60 MultiStation, és minden állásponton panorámaképek rögzítésével egyszerűen „visszatérhetünk” a munkaterületre és felülvizsgálhatjuk a mért adatokat anélkül, hogy valójában vissza kellene mennünk oda.

Előfordult már, hogy elfelejtettél rögzíteni néhány pontot a terepen?

A munka közben készített képeket felhasználva lehetőségünk van a kimaradt pontok lemérését az irodában pótolni. Ehhez csupán arra van szükségünk, hogy a kifelejtett pont látszódjon két, különböző álláspontról készített képen.
A Leica Infinity Imaging modullal rögzítjük ezeket a pontokat. Ezzel elkerülhetjük a felesleges utazással töltött időt, a többlet kiadásokat, és nagyban növelhetjük munkánk hatékonyságát.
Nézd meg a legújabb Infinity videónkat, melyben lépésről lépésre megmutatjuk mennyire egyszerűen és problémamentesen rögzítheted a terepi munka során kimaradt pontokat az irodában.
Leica Infinity – összeköti a terepet az irodával!

Üdvözlettel,
a Leica Geosystems
magyarországi csapata