Leica Lino ML180 & ML90 – Gondold újra amit eddig a vonallézerekről tudni véltél!

ÉPÍTŐIPAR

Egyedülállóan pontos derékszög, akár 100 méteres hatótávolság, automatikus irányzás… ezt hoztuk el Neked új vonallézereinkkel.

Akik dolgoztak már ilyen műszerekkel tudják, hogy fenti paraméterek kiemelkedő teljesítményt jelentenek a vonallézerek világában. – Lássuk, hogyan lehetséges ez.
⇒ A titok nyitja – a Svájci precizitás mellett – a nagy pontosságú „elektronikus ingában”  rejlik. Ez teszi lehetővé, hogy új műszereinkkel pontosabban és nagyobb hatótávolságon  belül dolgozz mint eddig tetted, akár harmadára csökkentve az átállások számát és az  abból adódó hibákat. Használhatod a műszert precíziós gépbeállításokra vagy alaptestek kitűzésére kültérben is.

Egy-emberes megoldás!
Tovább növelheted hatékonyságodat az un. Smart Targeting™ funkcióval felszerelt motoros ML180-as műszerrel. A hozzá tartozó távirányító-érzékelő segítségével akár 50 méteres távolságból is állíthatod függőleges síkjaid pozícióját, egyetlen gombnyomással, egyedül.
A megnövekedett akkumulátor kapacitás pedig biztosítja, hogy akár egy hosszú napon át dolgozz vele anélkül, hogy azon kellene aggódnod, hol töltsd újra az akkumulátort, vagy honnan szerzel új alkáli elemeket.További előnyökről és pontos műszaki paraméterekről itt olvashatsz Leica-Lino-ML180-ML90

Tökéletes derékszög és vízszint, nagy hatótávolság, egy-emberes megoldás.
Leica Lino ML180 & ML90, pénzt és időt nyernek Neked!

Üdvözlettel,
Leica Geosystems
magyarországi csapata