ÚJ LINO vonallézerek - Régi név, ÚJ ÉRTÉK!

láthatóság kompromisszumok nélkül

 Az új LINO vonal- és pontlézerek fényereje a legerősebb a kategóriájában, mind piros, mind a zöld lézereink esetében, így még detektor használata nélkül is kiemelkedő hatótávolságot nyújt a mérésekhez.
 
 

44 ÓRA MUNKA MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL

Háromszoros energia koncepció, amely órákig tartó működést
biztosít
Használja a lézert a Li-Ion akkumulátorral, Alkáli elemmel,
vagy csatlakoztassa azt a tápegységhez. Folytassa a
munkát akár 44 órán keresztül, megszakítás nélkül.

MEGKÉTSZEREZETT HATÉKONYSÁG

Az okos adapterek lehetővé teszik a műszer gyors és abszolút pontos beállítását. Állítsa be a forgatható mágneses adaptereket az élek és profilok felett, illessze azokat vas csővezetékekhez vagy különböző sínekhez és rudakhoz.
 
 
wallmount_ual_130_transaprent background
Szeptemberi akció!
Ajándék mágneses falitartó
minden szeptember 30-ig vásárolt Leica Lino L2 vonallézerhez.
>>Tovább a vásárláshoz
wallmount_ual_130_transpbc_2

Olvassa el mit mondanak, akik már kipróbálták

Nagy belmagasságú ipari csarnokoknál nagy kihívást jelent a légtechnika szereléséhez szükséges rögzítési pontok kijelölése. Nagyon szeretem az ilyen jellegű projekteknél a Lino L2-t használni, mivel a földre helyezett Lino lézervonala a mennyezeten is tökéletesen látható még a nagyon magas beltéri terek esetében is.
Vörös Air Tech kft.
Légtechnika
Ez idáig sok vonallézert kipróbáltunk, de egyedül az új Lino L2P5G zöld lézerpontjaival sikerült nagy színpadi terek mérése során a kijelöléseket/ függélyezési munkálatokat elvégezni. Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, nagy segítséget jelent a mindennapi projekteknél.
Soul Light Kft.
Színpad-, és rendezvénytechnika
Közösségi épületek gépészetével foglalkozunk, és azért szeretjük ezt a műszert mert nagy távolságon is pontosan tudunk nyomvonalakat kijelölni.
Kónya Róbert Károly ev.
Épületgépészet
Nagyszerű találmánynak találom az új Lino mágneses adapterét, lézerpont és vonal kombinációja valamint a mágneses adapter segítségével szinte gyerekjáték beltéri válaszfalakat, nyílásokat kijelölni.
Vincze Bence EV.
Gipszkartonozás, burkolás

Tetszett a bejegyzés?

Tetszik Betöltés...
%d blogger ezt szereti: