Leica Lino pont- és vonallézerek

Újratervezett kiegészítőkkel és extra erős lézerfénnyel a Leica Lino önszintező vonallézerek és pontlézerek gyors és praktikus megoldást jelentenek beltéri munkákhoz.

HáromSZOROS
tápellátási koncepció

A megszakítás nélküli működtetésről a háromféle tápellátási lehetőség gondoskodik. Újratölthető Li-ion akkumulátorok használata esetén a lézert egyetlen feltöltéssel akár 44 órán át üzemeltetheti. Alternatív megoldásként azonban használhat alkáli elemeket is, vagy egészen egyszerűen a töltőt.

KIEMELKEDŐ LÁTHATÓSÁG
EXTRÉM FÉNYVISZONYok között

Az újgenerációs zöld és piros lézer technológia kiemelkedően pontos optikája a megvilágítási feltételektől függően akár 35 m-ig kimagasló láthatóságot biztosít a lézervonalak számára. Kivételesen hosszú vízszintes és függőleges lézervonalait több mint 180 fokban vetítheti ki a padlóra, a falakra vagy a mennyezetre a legjobban látható és legvékonyabb vonalakért.

FORGATHATÓ mágneses
adapterek

A forgatható mágneses adapterek segítségével gyorsan és tökéletes pontossággal végezheti el a lézer pozicionálását. A forgatható alapot felállíthatja élek és profilok felé, vagy akár vascsövekhez, sínekhez és rácsokhoz is csatlakoztathatja az UAL 130 adapter segítségével.

A vonalak falra rajzolásának időigényes és fárasztó művelete immár a múlté.  A Leica Lino L2 pontos, gyors és könnyen működik– ezáltal lehetővé teszi, hogy csak a munkánkra koncentrálhassunk. A megnövekedett  lézer teljesítmény növeli a vonal láthatóságát és javítja a belső munkálatok hatékonyságát. 

Lino L2G keresztvonalas lézer kiválóan látható vonalakat vetít megfelelő szögben egymásra merőlegesen.  Az új lézer a legfrissebb zöld lézer technológiát használja, még láthatóbbá és tisztábbá téve a vonalakat. Ennek eredményeképpen ez a lézer még könnyebbé teszi majd Önnek a referencia vonalak észlelését akár extrém fényviszonyok között vagy nagy távolságokon is.

A Leica Lino L2P5 a Leica Lino pont és vonallézerek minden előnyét egyesíti. A lézer keresztvonalai segítik az illesztési feladatokat, öt lézerpontja pedig lehetővé teszi a mérési pontok függélyezését, kijelölését vagy átvitelét.A bevált Leica optika lehetővé teszi az eszköz számára, hogy nagyon hosszú és világos vonalakat vetítsen, amelyek jelentősen megnövelik a hatótávolságot

A Leica Lino L2P5G zöld vonal és pontlézerrel rendelkezik. Növeli a lézer láthatóságát világos környezetben és nagy helyiségekben. A zöld fény jobban látható az emberi szem számára, mint a vörös fény. A Li-Ion akkumulátor technológia tovább optimalizálja a készülék használhatóságát. Lehetővé teszi, hogy akár két napon keresztül folyamatosan működjön egyetlen töltéssel. 

kiegészítők féláron

Most minden Lino L2 vonallézer vásárlása esetén, féláron választhat  egyet azt itt látható kiegészítőkből >>

Receiver_RGR_200_right_clamp_Reflection.jpg_c741446a1O _png
TRI70_png
Wallmount UAL 130 left top.jpg_c741428a1O_png_bal


Ügyfeleink mondták ...

Nagy belmagasságú ipari csarnokoknál nagy kihívást jelent a légtechnika szereléséhez szükséges rögzítési pontok kijelölése. Nagyon szeretem az ilyen jellegű projekteknél a Lino L2-t használni, mivel a földre helyezett Lino lézervonala a mennyezeten is tökéletesen látható még a nagyon magas beltéri terek esetében is.
Vörös Air Tech Kft.
Légtechnika​
Ez idáig sok vonallézert kipróbáltunk, de egyedül az új Lino L2P5G zöld lézerpontjaival sikerült nagy színpadi terek mérése során a kijelöléseket/ függélyezési munkálatokat elvégezni. Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, nagy segítséget jelent a mindennapi projekteknél.


Soul Light Kft.
Színpad-, és rendezvénytechnika
Nagyszerű találmánynak találom az új Lino mágneses adapterét, lézerpont és vonal kombinációja valamint a mágneses adapter segítségével szinte gyerekjáték beltéri válaszfalakat, nyílásokat kijelölni
Vincze Bence Ev.
Gipszkartonozás, burkolás
Közösségi épületek gépészetével foglalkozunk, és azért szeretjük ezt a műszert mert nagy távolságon is pontosan tudunk nyomvonalakat kijelölni. ​


Kónya Róbert Károly Ev
Épületgépészet​