ÚJ LINO vonallézerek - Régi név, ÚJ ÉRTÉK!

láthatóság kompromisszumok nélkül

 Az új LINO vonal- és pontlézerek fényereje a legerősebb a kategóriájában, mind piros, mind a zöld lézereink esetében, így még detektor használata nélkül is kiemelkedő hatótávolságot nyújt a mérésekhez.
 
 

44 ÓRA MUNKA MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL

Háromszoros energia koncepció, amely órákig tartó működést
biztosít
Használja a lézert a Li-Ion akkumulátorral, Alkáli elemmel,
vagy csatlakoztassa azt a tápegységhez. Folytassa a
munkát akár 44 órán keresztül, megszakítás nélkül.

MEGKÉTSZEREZETT HATÉKONYSÁG

Az okos adapterek lehetővé teszik a műszer gyors és abszolút pontos beállítását. Állítsa be a forgatható mágneses adaptereket az élek és profilok felett, illessze azokat vas csővezetékekhez vagy különböző sínekhez és rudakhoz.
 
 

Olvassa el mit mondanak, akik már kipróbálták

Nagy belmagasságú ipari csarnokoknál nagy kihívást jelent a légtechnika szereléséhez szükséges rögzítési pontok kijelölése. Nagyon szeretem az ilyen jellegű projekteknél a Lino L2-t használni, mivel a földre helyezett Lino lézervonala a mennyezeten is tökéletesen látható még a nagyon magas beltéri terek esetében is.
Vörös Air Tech kft.
Légtechnika
Ez idáig sok vonallézert kipróbáltunk, de egyedül az új Lino L2P5G zöld lézerpontjaival sikerült nagy színpadi terek mérése során a kijelöléseket/ függélyezési munkálatokat elvégezni. Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, nagy segítséget jelent a mindennapi projekteknél.
Soul Light Kft.
Színpad-, és rendezvénytechnika
Közösségi épületek gépészetével foglalkozunk, és azért szeretjük ezt a műszert mert nagy távolságon is pontosan tudunk nyomvonalakat kijelölni.
Kónya Róbert Károly ev.
Épületgépészet
Nagyszerű találmánynak találom az új Lino mágneses adapterét, lézerpont és vonal kombinációja valamint a mágneses adapter segítségével szinte gyerekjáték beltéri válaszfalakat, nyílásokat kijelölni.
Vincze Bence EV.
Gipszkartonozás, burkolás

Tetszett a bejegyzés?

Tetszik Betöltés...
%d blogger ezt szereti: