Márkafüggetlen szerviz | műszerjavítás | kalibrálás |

NON-STANDARD
MÁRKAFÜGGETLEN
LEICA geosystems SZERVIZ

Gyakran előfordul, hogy olyan eszközzel kapcsolatban fordulnak hozzánk, amely, a jelenlegi Leica előírások alapján, már nem javítható. Számos esetben találkozunk olyan igénnyel is, hogy nem Leica gyártmányú műszert hoznának szervizünkbe. Az ilyen kérések kielégítésére indítottuk el non-standard (márkafüggetlen) szervizünket.

Görgess lejjebb és böngéssz a szolgáltatásaink között.

Bevizsgálási díj 0 Ft

Különleges nyitási akciónk keretében most 2018. május 31-ig nem számítunk föl bevizsgálási díjat!

Sporólj meg most akár 25.000 Ft-ot

Kérj időpontot ingyenes bevizsgálásra

SZOLGÁLTATÁSAINK

Régi Leica műszerek

Olyan műszerek esetében, gyártása és alkatrész utánpótlása megszűnt és gyári forrásból nem szerezhető be hozzájuk alkatrész a szervizelést a Leica Standard Szolgáltatásinak keretein belül nem tudjuk vállalni. Azonban, egyéb forrásból (pl. más hasonló műszer bontásából, vagy a használt piacról)  megoldható  az alkatrész beszerzés, akkor a Non-Standard Márkafüggetlen Leica Szerviz Szolgáltatás keretein belül lehet, hogy tudunk megoldást biztosítani.

Van hasonló műszered?

Leica kiegészítők és építőipari termékek

A Leica kiegészítők és építőipari termékek esetében  (pl.: optika szintezők, vonallézerek stb.) nem minden esetben tudunk szervizelést  biztosítani a standard Leica szerviz keretén belül, ezért általában cserekonstrukciót ajánlunk. Ezt ezentúl is megtesszük, de mostantól a Non-Standard Márkafüggetlen Leica Szerviz Szolgáltatás keretein belül felajánljuk a szervizelés lehetőségét is, ha az adott helyzet ezt megengedi. 

Szükséged lenne hasonló megoldásra? Kérj időpontot szervizes kollégánktól

Más gyártótól származó kiegészítők vagy építőipari műszerek

Ezentúl a Non-Standard Márkafüggetlen Leica Szerviz Szolgáltatás  keretein belül lehetőséget biztosítunk más gyártótól származó eszközök  szervizelésre is.

Kérdéseid vannak? Kérj visszahívást

FONTOS TUDNIVALÓ

                   A Non-Standard Márkafüggetlen Leica Szerviz Szolgáltatás  más minőségi, garanciális, jótállási és                                             rendelkezésre állási kondíciókat biztosítunk, mint a Leica Standard Szerviz Szolgáltatásoknál.                                  Cserébe viszont, lehetőséget adunk olyan javításokra, melyekről esetleg már lemondtál.

SZERVIZÁTVÉTELI PONT

Szervizünk a budapesti Leica irodával megegyező helyen található. Pontos címünk: 1183 Budapest, Marina sétány 1 Ü-15. Navigációt használó ügyfeleinknek javasoljuk a Kelén utca 2. számot beírni. 

Szervizmérnökünk, elérhetőségei:
Központi e-mail: lajos.monoki@leica-geosystems.com 
Tóth Lajos : +36 30 606 2985

lÁTOGASS EL HOZZÁNK