Nem-STANDARD
MÁRKAFÜGGETLEN
SZERVIZ szolgáltatások

Gyakran előfordul, hogy olyan eszközzel kapcsolatban fordulnak hozzánk, amely, a jelenlegi Leica előírások alapján, már nem javítható. Számos esetben találkozunk olyan igénnyel is, hogy nem Leica gyártmányú műszert hoznának szervizünkbe. Az ilyen kérések kielégítésére indítottuk el  nem- standard márkafüggetlen szervizünket, amelyet alvállalkozó partnerünkön keresztül működtetünk.

Görgess lejjebb és böngéssz a szolgáltatásaink között.

SZOLGÁLTATÁSAINK

*Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásokat, a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz keretein belül  alvállalkozó partnerünkön keresztül kezeljük. Ennek eredményeként a hivatkozott ügyletek árazása, vállalási ideje, garanciális kondíciói, stb. eltérhetnek a Leica Geosystems szervizügyleteinél elvártaktól. További részletek tekintetében keresd kollégáinkat.
építőipari műszerek szervizelése

szintező

 A Leica kiegészítők és építőipari termékek esetében  (pl.: optika szintezők, vonallézerek stb.) nem minden esetben tudunk szervizelést  biztosítani a standard Leica szerviz keretén belül, ezért általában cserekonstrukciót ajánlunk. Ezt ezentúl is megtesszük, de mostantól a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz Szolgáltatás keretein belül felajánljuk a szervizelés lehetőségét is, ha az adott helyzet ezt megengedi. 

 

 

Szintező javítás

Ha arra gyanakszol, hogy: a műszer pontossága már nem megbízható (irányvonal hiba), a libella nem marad középen vagy megnőtt a buborék mérete, esetleg leejtetted, nekiütődött valaminek a műszered,vagy csak ellenőriztetni szeretnéd, keress minket bátran kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Építőipari lézerek javítása

Legyen szó forgólézer javításról,  vonal- vagy csőlézer szervizeléséről, a márkafüggetlen szervizszolgáltatás keretein belül lehetőséget nyújtunk forgalomban lévő és már nem támogatott építőipari lézerek javítására is.

A lézeres eszközök beszabályozására egy speciálisan erre a célra kiépített mérőpályát alakítottunk ki szervizünkben, aminek segítségével megbízhatóan és precízen tudjuk műszerek pontosságát ellenőrizni. Van javítani való lézered? Fordulj hozzánk bizalommal!
Régi Leica műszerek

old-eica

Olyan műszerek esetében, gyártása és alkatrész utánpótlása megszűnt és gyári forrásból nem szerezhető be hozzájuk alkatrész a szervizelést a Leica Standard Szolgáltatásinak keretein belül nem tudjuk vállalni. Azonban, egyéb forrásból (pl. más hasonló műszer bontásából, vagy a használt piacról)  megoldható  az alkatrész beszerzés, akkor a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz Szolgáltatás keretein belül lehet, hogy tudunk megoldást biztosítani. 

Van hasonló műszered?
Más gyártótól származó kiegészítők vagy építőipari műszerek

Ezentúl a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz Szolgáltatás  keretein belül lehetőséget biztosítunk más gyártótól származó eszközök  szervizelésre is.

Kérdéseid vannak? Kérj visszahívást

SZERVIZÁTVÉTELI PONT

Szervizünk a budapesti Leica irodával megegyező helyen található. Pontos címünk: 1183 Budapest, Marina sétány 1 Ü-15. Navigációt használó ügyfeleinknek javasoljuk a Kelén utca 2. számot beírni. 

Központi e-mail: szerviz.geo@leica-geosystems.com
Mobile: +3630 415 7503 

lÁTOGASS EL HOZZÁNK
%d blogger ezt szereti: