MÁRKAFÜGGETLEN SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK​

Gyakran előfordul, hogy olyan eszközzel kapcsolatban fordulnak hozzánk, amely, a jelenlegi Leica előírások alapján, már nem javítható. Számos esetben találkozunk olyan igénnyel is, hogy nem Leica gyártmányú műszert hoznának szervizünkbe. Az ilyen kérések kielégítésére indítottuk el márkafüggetlen szervizünket, amelyet alvállalkozó partnerünkön keresztül működtetünk.

Görgess lejjebb és böngéssz a szolgáltatásaink között.

SZOLGÁLTATÁSAINK

*Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásokat, a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz keretein belül  alvállalkozó partnerünkön keresztül kezeljük. Ennek eredményeként a hivatkozott ügyletek árazása, vállalási ideje, garanciális kondíciói, stb. eltérhetnek a Leica Geosystems szervizügyleteinél elvártaktól. További részletek tekintetében keresd kollégáinkat.
építőipari műszerek szervizelése

szintező

 A Leica kiegészítők és építőipari termékek esetében  (pl.: optika szintezők, vonallézerek stb.) nem minden esetben tudunk szervizelést  biztosítani a standard Leica szerviz keretén belül, ezért általában cserekonstrukciót ajánlunk. Ezt ezentúl is megtesszük, de mostantól a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz Szolgáltatás keretein belül felajánljuk a szervizelés lehetőségét is, ha az adott helyzet ezt megengedi. 

 

 

Szintező javítás

Ha arra gyanakszol, hogy: a műszer pontossága már nem megbízható (irányvonal hiba), a libella nem marad középen vagy megnőtt a buborék mérete, esetleg leejtetted, nekiütődött valaminek a műszered,vagy csak ellenőriztetni szeretnéd, keress minket bátran kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Építőipari lézerek javítása

Legyen szó forgólézer javításról,  vonal- vagy csőlézer szervizeléséről, a márkafüggetlen szervizszolgáltatás keretein belül lehetőséget nyújtunk forgalomban lévő és már nem támogatott építőipari lézerek javítására is.

A lézeres eszközök beszabályozására egy speciálisan erre a célra kiépített mérőpályát alakítottunk ki szervizünkben, aminek segítségével megbízhatóan és precízen tudjuk műszerek pontosságát ellenőrizni. Van javítani való lézered? Fordulj hozzánk bizalommal!
Régi Leica műszerek

old-eica

Olyan műszerek esetében, gyártása és alkatrész utánpótlása megszűnt és gyári forrásból nem szerezhető be hozzájuk alkatrész a szervizelést a Leica Standard Szolgáltatásinak keretein belül nem tudjuk vállalni. Azonban, egyéb forrásból (pl. más hasonló műszer bontásából, vagy a használt piacról)  megoldható  az alkatrész beszerzés, akkor a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz Szolgáltatás keretein belül lehet, hogy tudunk megoldást biztosítani. 

Van hasonló műszered?
Más gyártótól származó kiegészítők vagy építőipari műszerek

board-453758_960_720

Ezentúl a Nem-Standard Márkafüggetlen Szerviz Szolgáltatás  keretein belül lehetőséget biztosítunk más gyártótól származó eszközök  szervizelésre is.

Kérdéseid vannak? Kérj visszahívást

SZERVIZÁTVÉTELI PONT

Szervizünk a budapesti Leica irodával megegyező helyen található. Pontos címünk: 1138 Budapest, Marina sétány 1 Ü-15. Navigációt használó ügyfeleinknek javasoljuk a Kelén utca 2. számot beírni. 

Központi e-mail: szerviz.geo@leica-geosystems.com
Mobile: +3630 415 7503 

lÁTOGASS EL HOZZÁNK