Menü Bezárás

Meghívó a Leica Mobiltérképezési napra!

Immár harmadik alkalommal rendezzük meg a Leica Mobiltérképezési napot a régióban, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Az idén a Leica Pegasus Stream megoldást mutatjuk be, mely egy nagy teljesítményű földradarral együttműködő mobiltérképező rendszer. Így a felszín feletti világ hatékony 3D pontfelhő modellje mellett, immár a felszín alatti infrastruktúra egyidejű feltérképezésére is mód nyílik.

A rendezvény csakúgy, mint ez elmúlt két alkalommal gyakorlati jellegű (tehát az eszköz megtekinthető működés közben a terepen és lehetőség van a gyűjtött adatok feldolgozásának követésére is), így alapvetően kis létszámú (20-30 fős) csoportokra gondoltunk. A tervezett program a  következő:
 
Időpont: 2017. április 12.
Délelőtti szekció:
 8:30 Regisztráció (kávé, üdítő aprósütemény)
 9:00 Pegasus Stream áttekintés (prezentációk)
10:00 Terepi bemutató
11:00 Kávészünet (kávé, üdítő aprósütemény)
11:15 Adatfeldolgozás, kérdések és válaszok
12:30 Zárás
 
Délutáni szekció:
13:00 Regisztráció (kávé, üdítő aprósütemény)
13:30 Pegasus Stream áttekintés (prezentációk)
14:30 Terepi bemutató
15:30 Kávészünet (kávé, üdítő aprósütemény)
15:45 Adatfeldolgozás, kérdések és válaszok
17:00 Zárás

A programváltozás jogát fenntartjuk, ami csupán annyit jelent, hogy a regisztrációk számának függvényében a meghirdetett két szekció helyett egyet tartunk késő délelőtti kezdéssel és 17:00-ás zárással.

Rendezvény ingyenes, de kreditponttal nem jár. Tekintettel a helyek korlátozott számára a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. A részvétel az elfogadott és visszaigazolt jelentkezések sorrendjében biztosított.

error

Hasznosnak találod az oldalt? Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy. (Tendzin Gjaco)

%d blogger ezt szereti: