Mérőállomás

A Bolondnak is megéri!

Vásárolj Leica Robotikus Mérőállomást 2021 március 1.-től április 1.-ig bezárólag és 500’000 nettó Ft értékben választhatsz hozzá szoftvert ajándékba!

Milyen szoftverek közül válogathatsz?

Autokitűzés alkalmazás

Pontok automatikus kitűzése motoros mérőállomással prizma nélkül. Előfordult már, hogy többszáz pont kitűzése állt előtted aznapra, de a felület egyenlőtlensége miatt a műszer nem tudott direktben ráfordulni a pontokra, rengeteg plusz munkát és időveszteséget okozva ezzel? Az AutoKitűzés applikáció használatával többé nem fog.
> 3D pozíció kitűzése
> 2D pozíció kitűzése az aktuálisan mért magassággal
> Függőleges felületre vetített 3D pontok kitűzése
> Betáplált pontlista automatikus kitűzése válaszható hosszúságú szünettel.

Sík/Háló mérés alkalmazás:

Automatikus felület mérés, prizma nélkül motoros mérőállomással. Választható sűrűségű hálózat mérés bármilyen síkra. Felületeket kell vizsgálni és nincs kéznél egy lézerszkenner a munka felgyorsítására? A Sík/Háló mérés alkalmazás segítségével motoros mérőállomásodat is képessé teheted a feladat gyors elvégzésére. A #hálózatmérés funkció segítségével a motoros mérőállomás bármilyen alakú és dőlésű felületet képes ’beszkennelni’ a megadott sűrűséggel, de akár a kívánt pontok síktól való eltérése is könnyedén mérhető vele.

DTM kitűzés alkalmazás:

Segítségével valós időben meghatározható egy terepi pont eltérésének mértéke egy előre betáplált DTM-hez képest.

Mérés és kitűzés referenciavonalhoz alkalmazás

Legyen szó vonallal, rézsűvel, hálóval, vonalszegmenssel vagy akár ívvel történő munkavégzésről a Mérés vonalhoz és Kitűzés vonalhoz alkalmazások jelentősen fel tudják gyorsítani a munkavégzést. Amellett, hogy kiválóan alkalmasak bárminemű vonalon vagy vonalhoz képest történő síkkoordináta meghatározásra, a korrekt magassági információ megadása se okoz problémát köszönhetően annak, hogy a magasság vonal mentén is interpolálható, nem csak valamelyik végpontból vehető át.

Inspect Surface alkalmazás:

Felületvizsgálat közvetlenül a terepen, adat típusok széles választékával. Szkenek, pontok, pontfelhő adatok, dxf-ek, előre definiált síkok vagy testek, terepmodellek vagy tervadatok összehasonlítása, látványos 3D megjelenítéssel

Sokszögvonal alkalmazás:

Komplex sokszögvonal mérő és számító alkalmazás, ami több sokszögvonal vezetési módszert is magába foglal, és már a terepen a felhasználó rendelkezésére bocsátja a kiegyenlített sokszögvonalak eredményeit. Így nincs szükség utólagos irodai feldolgozásra, az adatok azonnal felhasználhatók.

Kattints a lenti gomba és kérj ajánlatot mérőállomásra INGYENES SZOFTVERREL most!