Tapasztald meg a 3D pontfeldolgozás jövőjét!

Bemutatjuk az új Leica Cyclone REGISTER 360at, a lézerszkenneres mérésekből származó pontfelhők regisztrációs szoftverének – a Cyclone REGISTER-nek – legújabb kiegészítő változatát. Ez a teljesen új termék egyesíti a Cyclone szoftvereknél már jól ismert alapokat olyan új funkciókkal, amelyek lehetővé teszik az automatizált, egyszerű és gyors regisztrálást egyetlen gombnyomással.

Gyorsaság

A beépített szemléletes minőségellenőrző eszközök és jelentések megszüntetik a regisztrálás folyamán becslésekből eredő hibákat, rengeteg adatfeldolgozási lépést és időt spórolhatsz meg általuk, valamint az összes számodra hasznos információt a kezed ügyébe helyezik.

Rugalmasság

Legyen akár egyszerűbb vagy összetettebb projekt, tapasztalt vagy új a felhasználó: a Leica Cyclone REGISTER 360 egyszerűen kezelhető felülete az adatok intelligens rendszerezésével megszünteti a több száz szkennből álló projektek esetén jelentkező káoszt.

Egyszerűség

Egy professzionális regisztrációs szoftver, amely ötvözi az egyszerű használatot a magas teljesítménnyel, pontossággal és minőségellenőrzéssel. Így egy teljes körű szolgáltatás kapsz, amely a legegyszerűbb és a legbonyolultabb projektek esetén is a segítségedre lesz.


Üdvözlettel,
Leica Geosystems
magyarországi csapata