Menü Bezárás

Térmodell -Bálna Budapest

A lézerszkennerek és 3D pontfelhő adatok használata egyre inkább teret hódít az építőipari és építészeti alkalmazásokon túl is.
Következő videónkban bepillantást nyerhetünk egy rendezvényszervezés és -tervezés céljából létrehozandó térmodell alkotás munkafolyamataiba.

A mindössze három álláspontról szkennelt pontfelhőben milliméteres pontossággal mérhetjük le szabadon választott pontok vagy felületek közötti távolságokat, valamint mérhetünk szögeket.

Vizsgálhatunk ütközéseket, szerkeszthetünk alaprajzot és keresztmetszetet. Megtekinthetjük, hogy miként illeszkednek be a különböző eseményekre tervezett objektumaink a valós környezetükbe, mint például színpadtechnikai elemek.
Láthatóságot és kitakarásokat elemezhetünk akusztikai, fény- és világítástechnikai elemek elhelyezésére.

A Leica TruView felhasználóbarát felülete által könnyedén oszthatjuk meg ügyfeleinkkel a térinformációs adatokat, amihez az ügyfélnek mindössze egy web böngészőre van szüksége.
Ezen a felületen szférikus panorámanézetben navigálhat a valós színezetű pontfelhőben, ellenőrizhet méreteket, készíthet jegyzeteket, vagy éppen csatolhat hivatkozásokat a pontokhoz.

error

Hasznosnak találod az oldalt? Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy. (Tendzin Gjaco)

%d blogger ezt szereti: