Menü Bezárás

Új profi Leica Antenna márkafüggetlen megoldásokhoz – Leica Zeno GG04

Ismerd meg az új Leica Zeno GG04 jövőbiztos antennát, amely akár saját eszközeiddel márkafüggetlenül is  kompatibilis lehet, legyen az akár okos telefon, tablet vagy laptop. A Leica technológiával és a Te eszközeiddel most egy olyan rugalmas megoldást biztosítunk számodra, amely lehetővé teszi  a minőségi adatgyűjtést plusz befektetés nélkül.

 

Untitled-1233444Hozd a saját eszközöd

A Zeno GG04 most lehetővé teszi a precíz helyszíni adatgyűjtést  a már meglévő Android és Windows mobileszközeidről is.

 

Untitled-1233555Nagy pontosságú pozíció kedvenc applikációddal

 A Zeno Connect applikáció lehetővé teszi bármilyen, harmadik féltől származó szoftver használatát a Zeno GG04 antennával. Használd kedvenc Android vagy Windows alapú applikációdat és dolgozz centiméteres pontossággal. Így, ha nem vagy jártas a földmérésben akkor is a megszokott szoftveres környezetben végezhetsz  felmérési és kiértékelési feladatokat.

Untitled-1233.9pngRTK nélküli precíz helymeghatározás – PPP

A PPP technológia lehetővé teszi az RTK nélküli nagypontosságú helymeghatározást. A műholdalapú korrekciókon alapuló szolgáltatás közvetlenül a GG04 eszközre továbbítja az adatokat. A PPP technológia rendelkezésedre áll a világon bárhol, bármikor – használd ki!

 

Üdvözlettel,
a Leica Geosystems
magyarországi csapata

 

error

Hasznosnak találod az oldalt? Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy. (Tendzin Gjaco)

%d blogger ezt szereti: