Válts Te is zöldre! Rugby forgólézerek zöld lézersugárral

Jó hírrel kezdjük az újévet:  forgalomba hoztuk az új Rugby 640G forgólézert és a Rod Eye 120G lézervevőt, amelyek a jobb láthatóság érdekében most zöld lézersugárral működnek.

Az építkezéseken szintkijelöléskor és igazításkor a vörös lézersugár megtalálása nehézkes lehet. Az új Rugby 640G forgólézer zöld fénnyel működik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén megtaláld a síkot bárhol is dolgozol.

Ez az univerzális többcélú lézer a sugár legjobb láthatóságát biztosítja, és kiváló leica-rugby-640g-rod-eye-120g-180x1802xfunkcionalitással rendelkezik beltéri alkalmazások esetén. A gipszkartonozástól az álmennyezetek és megemelt padlózatok telepítéséig, az új, ragyogó zöld lézersugár garantálja, hogy Ön nem fogja eltéveszteni a jelölést. A zöld lézersugár a legújabb zöld dióda technológiát használja, ami akár 30 m távolságra is használható jelfogó nélkül. Az IP 67 védelem és a 60 órás üzemidő ezeket a lézer eszközöket a legmegbízhatóbb és leginkább strapabíró választássá teszik bármilyen beltéri és kültéri beruházás esetén.

A Rugby 640G eszközhöz elérhető az új Rod Eye 120G lézervevő is, ami a szintkülönbség kényelmes leolvasásához digitális kiolvasási képességgel és kiváló hatótávolsággal rendelkezik. Az univerzális Rugby 640G lézer megbízhatóan működik még külső térben, akár fagypont körüli hőmérsékleten is. A Rugby 640G és a Rod Eye 120G eszközöket 3 év Költségmentes periódussal és a teljes élettartamra kiterjedő gyártói szavatossággal hozzuk forgalomba.

“A Leica Rugby 640G forgólézer rugalmas lézer bármilyen szintkijelölési és/vagy igazítási feladatot végre tud hajtani,” mondja Agata Fischer a Leica Geosystems termékmenedzsere. “A beltéri építőipari szakemberek költséget és időt tudnak megtakarítani, mivel most már kevesebb hibával és állásidővel dolgozhatnak. Ez a ragyogó és éles zöld lézersugár számottevő különbséget eredményez a szintezési munkálatoknál.

protect-by-leica-geosystems-logo_en-300dpi-300x120A Rugby 640G és a Rod Eye 120G a PROTECT by Leica Geosystems szolgáltatással kerül forgalomba, ami élettartamra kiterjedő szavatosságot jelent, valamint három évig nincs költség periódust.

A PROTECT szolgáltatás négy részből áll:

 • Élettartamra érvényes gyártói szavatosság
  Mi szavatoljuk a termékeink minőségét és megbízhatóságát, és ha egy műszerünk gyártási hiba miatt meghibásodik, Ön védve van a PROTECT által. Mi további költség nélkül a műszert megjavítjuk vagy kicseréljük.
 • Nincs Költség Periódus
  A „Nincs Költség Periódus” révén minden nap a támogatásunkat élvezheted a munkaterületen. Ha a műszer meghibásodik, mi egyszerűen és díjmentesen megjavítjuk vagy kicseréljük.
 • Minőségi tanúsítvány
  Kalibrációs és teszt tanúsítványainkat az egész világon elismerik. Ez azért van, mert az általunk üzemeltetett kalibrációs és teszt laboratóriumokat független akkreditációs intézetek rendszeresen ellenőrzik.
 • Svájci technológia
  Bárhol gyártjuk is le az eszközeinket, a csúcstechnológiát képviselő termelési központok mindenhol egy szigorú svájci precíziós mintát követnek. A fejlesztés és termelés minden szakaszában megvalósuló folyamatos és minden részletre kiterjedő tesztek biztosítják a termékek megfelelését a legszigorúbb pontossági és minőségi szabványoknak.

Üdvözlettel,
Leica Geosystems
magyarországi csapata