Ha mérni kell ……Köszöntünk az oldalunkon!

Kedves Olvasó!

Sok szeretettel köszöntünk a Leica Geosystems Magyarország hivatalos blogján.
Ha méréstechnológiával foglalkozol, ha szakterületed a térinformatika, adatgyűjtés és feldolgozás, ha építőiparban, vagy gépvezérlésben tevékenykedsz -egyszóval ha mérned kell- akkor jó helyen jársz.

A közel kétszáz éves kutatási és fejlesztési múltunkra támaszkodva nem egyszerűen a világ egyik legjobb mérési, adatgyűjtési eszköztárát biztosítjuk, hanem az azt követő teljes munkafolyamatra  igyekszünk megoldást nyújtani az adatfeldolgozástól a megjelenítésig bezárólag.

De melyik megoldás a megfelelő a számodra? Miben különböznek? Hogyan működnek? Milyen értéket rejtenek a nagyságrendi különbségek az árban? Hogyan tudod őket a leghatékonyabban felhasználni? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adunk választ az elkövetkezőkben. Rendszeres időközönként oktató videókkal, érdekes információkkal, terepi esettanulmányokkal mutatjuk be azokat az eszközöket -megoldásokat, amelyek  megkönnyítik  a munkádat.

Tarts velünk Te is! Iratkozz fel hírlevelünkre legyél rendszeres olvasója az oldalunknak, oszd meg velünk  visszajelzéseid/tapasztalataid, tedd fel kérdéseid, legyél te is egy induló műszaki fórum tagja!

Iratkozz fel hírlevelünkre: