Új Leica Szerviz nyílik Magyarországon

Az elmúlt években komoly változásokat hirdettünk meg, hogy jobbak lehessünk. Ezeket rendre meg is valósítottuk. Nélkületek nem sikerült volna. Köszönjük, hogy lojális ügyfélként mindezt lehetővé tettétek. Most elérkeztünk az utolsó, sokak által régen várt lépéshez, egy saját szerviz indításához.

Örömmel hirdetjük ki, hogy a Leica Geosystems Hungary Kft 2017. október 1-től saját szerviz szolgáltatást is nyújt. Nem kertelünk, számunkra, akik eddig csak kereskedelemmel foglalkoztunk, ez egy új vállalkozás, amibe még bele kell majd tanulnunk. Jóllehet hosszú hónapok óta, a Leica Geosystems szakmai felügyelete mellett készültünk fel, de ezek mégiscsak a kezdeti lépések lesznek. Egyelőre egy szakemberrel, az alábbiakban ismertetett termékekre korlátozva kezdjük meg a működésünket. Ha úgy tetszik egyfajta bevezető üzemmódban indulunk, ami alatt a türelmeteket kérjük majd és számítunk a konstruktív javaslatokra, visszajelzésekre. A svájci minőség biztosítása érdekében előfordulhat, hogy ez alatt a bevezető időszak alatt nem fogunk tudni mindenkit kiszolgálni, lesz olyan, hogy továbbra is más szervizt fogunk javasolni. Szerencsére a Leica Geosystems rendelkezik Európában a legtöbb, a gyár által auditált szervizzel, így akkor sem marad le senki, ha kapacitás hiány miatt esetleg mi nem tudjuk majd fogadni. De nézzük a lényeget!

Milyen műszereket szervizeltethetek?

  • Leica TS02/06/09/BuilderX00
  • TPS1200/TS11/TS15/TS16
  • CS10/CS15/CS20
  • Leica GNSS

A gyártásból már kivonult típusokat (TPS/GPS1200) a szervizalkatrészek rendelkezésre állása függvényében tudjuk vállalni.

Várható a fentieken kívül más műszerek szervizelése is?
Igen, ahogy bővítjük a szervizes kollégák számát, újabb termékcsoportok is a portfólióba kerülnek (pl. lézeres építőipari eszközök).
Ezen felül készülünk kisebb volumenű márka független javítások vállalására is.

A „bevezető időszak” után milyen további fejlesztések várhatók?
A bevezető időszakot egy, legfeljebb két negyedévre tervezzük. Ez alatt az időszak alatt szeretnénk egy második kollégát is bevonni a szervizelésbe és megkezdeni az ún. „kis javításokat” is. Ezek olyan, adott esetben márka független problémákat oldhatnak majd meg, melyeket eddig nem, vagy csak komplett cserével lehetett orvosolni. Egy harmadik kolléga munkába állításával biztosítjuk, hogy a legfőbb Leica földmérési (GNSS, mérőállomás) és építőipari (szintezők, cső- és forgólézerek, stb.) lefedhetők legyenek. A „bevezető időszakot” remélhetőleg a szerviz akkreditálása követi. Hosszabb távon gondolkodunk kalibráló laboratórium kiépítésében is, de ennyire ne szaladjunk előre :).

Hol a szerviz és kit hívhatok szerviz ügyben?
Szervizünk címe: 1138 Budapest, Marina Sétány 1.
Szervizmérnökünk, Monoki Lajos elérhetőségei:
e-mail: lajos.monoki@leica-geosystems.com
mobile: +36 30 456 7225

Várunk szeretettel!
Üdvözlettel,
a Leica Geosystems
magyarországi csapata